koffiebranderij amsterdam
Eigen branderij in Amsterdam Coffeecompany.
Dankzij de nieuwe koffiebranderij wordt het koffieassortiment uitgebreid. We hebben dit jaar zes single origin koffies toegevoegd aan de huidige espressoblends die we in onze locaties schonken. De zes nieuwe koffies komen uit Ethiopië, Kenia, Guatemala, El Salvador en Honduras. Deze koffies hebben elk een eigen smaakprofiel waarin plaats van herkomst, variëteit van de koffiestruik en het vakmanschap van de koffieboer naar voren komen. Om dit bijzondere smaakprofiel maximaal tot zijn recht te laten komen speelt versheid een grote rol en wordt er per koffie een speciaal brandprofiel gecreëerd. De koffie wordt in kleine hoeveelheden gebrand in onze branderij. De branderij brandt niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor onze klanten die de verschillende koffies kunnen kopen via de webshop of in de winkel. LEES MEER Rising star. Met de prachtige Rwandese koffie van Muyongwe in het assortiment een mooie aanleiding om even dieper. Back to Top. Werken bij Coffeecompany. Bekijk de vacatures. Terms Conditions Cookie Privacy Beleid. Coffee HQ address. Tel 020 4282248. 1018 AH Amsterdam.
Koffiewinkel in Amsterdam KAFFA Kaffa. Koffiewinkel in Amsterdam KAFFA.
Kaffa: Specialist in Exclusieve Ethiopische koffie. Welkom bij Kaffa, misschien wel een van de meest exclusieve koffiewinkels van Amsterdam! Wij zijn gespecialiseerd in pure Ethiopische koffie, en niet zonder reden: Ethiopische koffie wordt wereldwijd aangemerkt als dé kwaliteitskoffie. Versgebrande 100% Single Origins.
Badeta Koffiebranders Amsterdam Badeta.
Nu te bestellen via onze webshop. De Badeta koffiebranderij is open! Het is zover! De Badeta Koffiebranderij is officieel geopend in het leukste stukje van Amsterdam vinden wij dan. In de branderij helpen wij je graag om de juiste bonen te vinden en kun je tevens ook koffiebenodigdheden aanschaffen.
Stooker Roasting Co. Koffiebranderij Amsterdam Barista Training.
We willen jou de kop koffie laten drinken die je nooit eerder proefde en elke schakel in de keten een eerlijke piece of the pie geven dat is Stooker Roasting Company. Stooker Roasting Co. 1092 CJ Amsterdam. 31 020 737 17 14.
Wie is Kees Kraakman Kees Kraakman.
Met koffie en eten in de hoofdrol! Kom zeker langs voor een broodje bal en een mok koffie, we zitten aan de vd Pekstraat 1 in Amsterdam. Bekijk het overzicht van mijn werkzaamheden van de afgelopen jaren. Boot Coffee Consulting 11 heden. Voor Boot Coffee Consulting organiseer en geef ik trainingen in roosteren en proeven. Ik help Willem met projecten in producerende landen en geef priveconsults op locatie. Kijk voor het aanbod van de workshops op de site of stuur een mail naar info@keeskraakman.nl of willemboot@bootcoffee.com voor meer informatie. Stadsbranderij Noord 12 heden. Gestart in de zomer van 2012 als een pop-up koffiebranderij/koffiebar in de Open Coöp. Met het intreden van de herfst 2012 de koffiebar gesloten en doorgestart als koffiebranderij.
In de nieuwste club van Amsterdam worden ook koffiebonen gebrand MUNCHIES.
De nieuwe brander van het Nederlandse merk Giesen. Weinig clubs hebben hun eigen koffiebranderij, maar een samenwerking met white label was eigenlijk heel logisch. We" houden zelf van elektronische muziek en vonden het jammer toen Club 11 en Trouw dichtgingen.
Home Bocca Coffee.
Terms and Conditions. 1017 GP Amsterdam. De Regge 37. Get in the loop. Subscribe to our monthly email and get new product alerts, brewing tips, farmer stories and discount codes. This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms.
Stadsbranderij Noord Amsterdam Made.
Stadsbranderij Noord Vers Geroosterde Koffie in Amsterdam Noord. Stadsbranderij Noord is een kwalitatief hoogstaande koffiebranderij in Amsterdam Noord, opgericht door Kees Kraakman. Wekelijks roosteren ze er verse koffie voor hun klanten, waarvan veel Amsterdammers uit Noord zijn. In 2012 startte Kees een pop-up koffiezaak, waar hij dagelijks zelf koffie roosterde en serveerde zonder melk en suiker maar met tekst en uitleg.
Koffiebranderij koffie branden coffee roasting.
IJweg 507 e 2143 CL Boesingheliede 023-5123090. Naast onze brandstores in Amsterdam, Haarlem Utrecht, kun je ons assortiment ook online kopen in onze webshop! Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contacteer ons

Meer resultaten voor koffiebranderij amsterdam