koffiebranderij breda
Gerrit werkt al 65 jaar bij Bredase koffiebranderij: Als ik stop ga ik dood Omroep Brabant.
Gerrit werkt al 65 jaar bij Bredase koffiebranderij: Als ik stop ga ik dood. BREDA Hij begon 65 jaar geleden met zijn werk bij de Bredase koffiebranderij Mocca D'or' en werkt er nog steeds met heel veel plezier. Koffie" betekent voor mij gezelligheid en het is lekker, zegt de 79-jarige Gerrit van Dongen.
Koffie anno 1884. Van den Biggelaar Koffie.
Alle drie werkten zij in het bedrijf van hun vader, waarna in 1888 Pieter en Henricus een koffiebranderij in Breda overnamen aan de Lange Brugstraat 21. Dit bedrijf in Breda, dat voorheen F. Meulesteen heette, werd omgedoopt tot Gebroeders" van den Biggelaar.
Cook Boon Coffeeroasters.
Nieuwbouw Cook Boon genomineerd! De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda heeft een longlist samengesteld uit de beste plannen waarvoor in de afgelopen drie jaren 2015, 2016 en 2017 een omgevingsvergunning is aangevraagd plus projecten die zijn aangemeld via de.
Koffiebranderij Breda Koffiebranderij op Bedrijvenuitbreda.nl.
Rudonk 23B, 4824 AJ BREDA. offerte aanvragen e-mail. Uw gegevens bijwerken. Koffiebranderij koffiebranderijen koffiebranden koffiebranderij en koffiebranderij g koffiebranderij in de koffiebranderij have koffiebranderij koffiebranderij den koffiebranderij venetie koffiebranderij Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven in de buurt van Breda.
Home Mocca d'Or.'
Jasili Blooming Tea. Thee Van Oordt. Koffiemachines en molens. ETNA Coffee Technologies. Open: ma vrij 0830: 1700. 038 46 53 500. Neem contact op. Open: ma vrij 0830: 1700. 076 57 18 718. Neem contact op. Open: ma vrij 0830: 1700.
Cook Boon, koffiebranderij Referenties Fons Breda.
Cook Boon, koffiebranderij. Ambtenaren, commissieleden, wethouder Fons kreeg iedereen aan onze zijde." Bijna waren ze weg geweest, naar een locatie buiten Breda. Maar dát laten we niet gebeuren! Zon prachtig bedrijf, goed voor de werkgelegenheid en voor de reputatie van Breda als ondernemersstad, moeten we koesteren!
De Compagnie, speciaalzaak koffie, thee, tabak.
Koffiebrander nodigt door brand getroffen achterbuurman uit voor bakkie Bredavandaag.
De bouwers zijn inmiddels gevorderd aan het pand dat Cook Boon binnen enkele maanden gaat betrekken. De koffiebrander is al zon 24 jaar gevestigd in Breda. Op de nieuwe locatie gaat het bedrijf zich vooral bezighouden met het branden van koffie, maar bedrijven kunnen er ook terecht voor het kopen van een nieuwe machine. De koffie die we gaan verkopen is uiteraard van ons eigen merk, maar de machines zijn van verschillende merken. Cook Boon verhuist naar een nieuwe locatie, omdat er volgens Paul Merkus niet meer voldoende plek is op de huidige locatie. We hebben voor deze locatie gekozen, omdat er veel verkeer langs komt en dat bevorderd onze naamsbekendheid. Voorbijgangers kunnen bij de koffiebranderij terecht voor een kop koffie in hun zogenaamde cuppingroom.
Cookies op bndestem.nl bndestem.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor koffiebranderij breda