koffiebranderij deventer
Eten Drinken deventer.info.
Hanzesteden aan de IJssel. De Blauwe Kamer Roemar Koffiebranderij. De Blauwe Kamer Roemar Koffiebranderij. Van ambachtelijke arabicakoffie tot zelfgebrande kopi-luwak. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer waar u koffie drinkt zoals het hoort: eerlijk, ambachtelijk en authentiek.
Roemar Koffiebranderij.
Van ambachtelijk gebrande koffie tot de serieus gezette koffie. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer waar u koffie drinkt zoals het hoort: eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Daarnaast heeft Roemar een keur aan theesoorten die u zelf kunt scheppen en mêleren in de Theesteeg.
Contact Ten Have nlOpeningstijdenMaandag.
Ten Have Koffie vindt haar oorsprong op de Brink in Deventer. In 1880 kwam daar een pakhuis aan de Mensstraat bij, tegenwoordig zit hier Gastrolounge St. In de jaren 90 nam de vraag naar koffie toe en werd de koffiebranderij verplaatst naar het industrieterrein in Deventer.
Roemar koffie thee Startpagina Facebook.
Theehuizen in Deventer gemeente. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Beleef jouw stijl Interieurstyling advies. Deventer Levende Etalages. Plaatsen Deventer gemeente Deli Roemar koffie thee. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt.
Home Deventer Koffie Zuivere koffie en heel smaakvol.
Deze leveranties lopen via koffiebranderij Fleur de Cafe in Deventer. Ook voor kleine bestellingen voor het publiek. Deventer Koffie komt graag koffie uitdelen op uw event. Deventer Koffie is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg bonen en 250 gram, bonen en gemalen, en in een speciale geschenkverpakking.
Ten Have koffiebranderij Wikipedia.
In 1828 begon Klaas ten Have 1803-1852 een kruidenierswinkel annex koffiebranderij en tabakskerverij in gebouw Het Wapen van Antwerpen aan de Brink te Deventer. De koffietak van het bedrijf werd in de loop der jaren steeds belangrijker en in 1880 werd er aan de Brink een nieuw pand gebouwd.
Fleur de cafe, Koffie en thee voor fijnproevers.
Fleur de Café is een groothandel in koffie en thee en koffiebranderij gericht op horeca, retail en particulieren, gevestigd in Deventer. Wij zijn met de introductie van het unieke losse theeconcept uitgegroeid tot de groothandel in koffie en thee die we vandaag de dag zijn.
Gebrand op smaak sinds 1828 Ten Have koffie deventer de brink ambachtelijk koffiebranders ten have koffie ten have koffieleverancier historie soorten brandingen.
Al sinds 1828 is Ten Have de koffiespecialist voor private labels, bedrijven, horeca en voor bij je thuis. Wij combineren het ambachtelijke, slow roast koffiebranden met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak! Ten Have Koffiebranderij. 7418 EL Deventer.
Koffiebranders sinds 1828 Ten Have Koffie en koffiebonen.
Al sinds 1828 is Ten Have de koffiespecialist voor private labels, bedrijven, horeca en voor bij je thuis. Wij combineren het ambachtelijke, slow roast koffiebranden met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak! Ten Have Koffiebranderij. 7418 EL Deventer.

Contacteer ons

Zoeken naar koffiebranderij deventer