koffiebranderij deventer
Koffie thee deventer.info.
Van ambachtelijke arabicakoffie tot zelfgebrande kopi-luwak. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer waar u koffie drinkt zoals het hoort: eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Daarnaast heeft Roemar een keur aan theesoorten die u zelf kunt scheppen en mêleren in de Theesteeg.
Ten Have koffiebranderij Wikipedia.
In 1828 begon Klaas ten Have 1803-1852 een kruidenierswinkel annex koffiebranderij en tabakskerverij in gebouw Het Wapen van Antwerpen aan de Brink te Deventer. De koffietak van het bedrijf werd in de loop der jaren steeds belangrijker en in 1880 werd er aan de Brink een nieuw pand gebouwd.
Home Deventer Koffie Zuivere koffie en heel smaakvol.
Deze leveranties lopen via koffiebranderij Fleur de Cafe in Deventer. Ook voor kleine bestellingen voor het publiek. Deventer Koffie komt graag koffie uitdelen op uw event. Deventer Koffie is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg bonen en 250 gram, bonen en gemalen, en in een speciale geschenkverpakking.
Gebrand op smaak sinds 1828 Ten Have koffie deventer de brink ambachtelijk koffiebranders ten have koffie ten have koffieleverancier historie soorten brandingen.
Al sinds 1828 is Ten Have de koffiespecialist voor private labels, bedrijven, horeca en voor bij je thuis. Wij combineren het ambachtelijke, slow roast koffiebranden met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak! Ten Have Koffiebranderij. 7418 EL Deventer.
Blooss Coffee.
BLOOSS coffee is een koffiebranderij gevestigd in het plaatsje Twello tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Onze passie is het roosteren van koffiebonen zodat uw koffie een ware beleving wordt. Wat is er mooier dan mensen blij te maken met een mooi product?
Roemar coffee tea, Deventer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Japans restaurants in Deventer. Mediterraan restaurants in Deventer. Spaans restaurants in Deventer. Sushi restaurants in Deventer. Vegetarische restaurants in Deventer. Vis en zeevruchten restaurants in Deventer. De beste Tapas in Deventer. De beste IJs in Deventer. Restaurants voor lunches in Deventer.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fleur de cafe, Koffie en thee voor fijnproevers.
Fleur de Café is een groothandel in koffie en thee en koffiebranderij gericht op horeca, retail en particulieren. Wij zijn met de introductie van het unieke losse theeconcept uitgegroeid tot de groothandel in koffie en thee die we vandaag de dag zijn. Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak? Of wilt u een eigen melange verkopen onder uw eigen naam als private label koffie? Fleur de Café verkoopt ongebrande bonen en verschillende soorten branders. Daarbij kunnen wij u adviseren om de juiste melange samen te stellen. Tevens bieden we als koffie en theegroothandel diverse verpakkingsmogelijkheden en de mogelijkheid om uw eigen etiketten te maken. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden van private label koffie? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Fleur de Cafe. 7418 ES Deventer.
Roemar Koffiebranderij.
Van ambachtelijk gebrande koffie tot de serieus gezette koffie. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer waar u koffie drinkt zoals het hoort: eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Daarnaast heeft Roemar een keur aan theesoorten die u zelf kunt scheppen en mêleren in de Theesteeg.

Contacteer ons

Op zoek naar koffiebranderij deventer?