koffiebranderij groningen
Koffiestation, Groningen Roast.
Onze koffie's' leveren we met de bakfiets aan cafe's, restaurants en aan koffieliefhebbers in de stad Groningen. Daarnaast gaan er dagelijks pakketjes per post naar adressen in het hele land. Het Koffiestation is een branderij die goed bij Roast past.
Groningen, koffiebranderij H.Smith: sien-n.
Missie en Visie. Groningen, koffiebranderij H.Smith. Huidige bestemming: Horeca en woningen. Oorspronkelijke functie: Koffiebranderij. Publiek toegankelijk: Ja. Adres: Poelestraat 55 Groningen. In 1855 begon de Groninger ondernemer Hermanius Smith op de hoek van de Poelestraat en het Schuitendiep een stoomkoffiebranderij.
Tiktak koffie en thee Oer-Hollandse producten uit Groningen. Tiktak koffie en thee Oer-Hollandse producten uit Groningen.
Dat is Tiktak. Onze Oer-Hollandse koffie, beter bekend als de suyvere koffij van Klaas Tiktak, wordt gebrand in Groningen. Kwalitatief goede koffie, zonder poespas, gepresenteerd in een strakke no-nonsense productlijn. Leverbaar in espresso, instant, filter en fresh brew koffie. Vraag gelijk voor uw locatie een proefpakket aan!
Stads Koffie Branderij Koffie, Koffiemachines, onderhoud en advies.
De Stads kovvie branderij brandt aan de Spilsuizen in Groningen centrum. Sinds 1981 gespecialiseerd op het gebied van Italiaanse Koffie Cultuur. Telefoon 0031-50-3141614 Email: Info@EspressoGroep.nl. KvK: 02037361 BTW no: NL 8024 01375B01. Leverings-en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Groningen nummer 562.
Black Bloom Espresso and filter coffee served to perfection in Groningen.
Groningen Brugstraat Op jou gebrand.
Doppio Espresso Groningen. Deze vestiging zit in het hartje centrum van het mooie Groningen aan de Brugstraat 4-6. De espressobar zit in 3 panden samen met conceptstore Dimagini en heeft daardoor een heerlijke oase van sfeer en ruimte. De Brugstraat is de meest bruisende winkelstraat van Groningen met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige winkels.
Koffie, versch gebrand! De verhalen van Groningen.
De verhalen van Groningen. Koffie, versch gebrand! De Verhalen van Groningen. Koffie, versch gebrand! Drie eeuwen koffiebranderijen in Noord-Nederland. Lokale, ambachtelijke producten, als vers gebrande koffie, zijn helemaal hip. Toch is dit niet alleen van deze tijd. Groningen telde van oudsher al veel kleine koffiebranderijen.
De historie van dit oer-Hollanse merk voor koffie en thee. De historie van dit oer-Hollanse merk voor koffie en thee.
Hier een optocht in Groningen ter ere van het 40-jarig jubileum van Koningin Wilhelmina in 1938 waar Tiktak steevast aanwezig was. 1910 2e generatie. Vestiging filiaal in Den Haag 1926. Vestiging in Heerlen 1927. Overname van koffiebranderij Jacques Hommes 1928.
Simon Lévelt Groningen.
Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel van Simon Lévelt Groningen. De ruwe koffiebonen en thee worden daarom zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht op de plantages. De producenten, waarmee in de loop der jaren nauwe contacten zijn opgebouwd, kunnen daarbij rekenen op eerlijke handelsprijzen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor koffiebranderij groningen