koffiebranderij groningen
Koffiestation, Groningen Roast.
Onze koffie's' leveren we met de bakfiets aan cafe's, restaurants en aan koffieliefhebbers in de stad Groningen. Daarnaast gaan er dagelijks pakketjes per post naar adressen in het hele land. Het Koffiestation is een branderij die goed bij Roast past.
Black Bloom Espresso and filter coffee served to perfection in Groningen.
Tiktak koffie en thee Oer-Hollandse producten uit Groningen. Tiktak koffie en thee Oer-Hollandse producten uit Groningen.
Dat is Tiktak. Onze Oer-Hollandse koffie, beter bekend als de suyvere koffij van Klaas Tiktak, wordt gebrand in Groningen. Kwalitatief goede koffie, zonder poespas, gepresenteerd in een strakke no-nonsense productlijn. Leverbaar in espresso, instant, filter en fresh brew koffie. Vraag gelijk voor uw locatie een proefpakket aan!
Stads Koffie Branderij Koffie, Koffiemachines, onderhoud en advies.
Sama Stads Kovvie Branderij brandt aan de Spilsuizen in Groningen centrum. Sinds 1981 gespecialiseerd op het gebied van Italiaanse Koffie Cultuur. Telefoon 0031-50-3141614 Email: Info@EspressoGroep.nl. KvK: 02037361 BTW no: NL 8024 01375B01. Leverings-en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij Kamer van Koophandel te Groningen nummer 562.
Wijn en koffie voor liefhebbers Beans Grapes.
Gratis verzending voor bestellingen vanaf 50 euro! Bezoek onze winkels in Groningen en Haren voor advies en suggesties! Beans Grapes is de speciaalzaak voor heerlijke koffie en wijn in Groningen en Haren. Authentieke kwaliteitswijnen en smaakvolle koffiebonen met veel eigen import.
Kaldi koffie thee Groningen.
Download hem voor je bezoek aan Kaldi Groningen en ontvang bij je eerste aankoop direct spaarpunten. Of je koopt al voordat je de winkel bezoekt een koffiekaart in de app en profiteert direct van 10% voordeel op koffie thee bij Kaldi Groningen en andere vestigingen.
Koffie, versch gebrand! De verhalen van Groningen.
De verhalen van Groningen. Koffie, versch gebrand! De Verhalen van Groningen. Koffie, versch gebrand! Drie eeuwen koffiebranderijen in Noord-Nederland. Lokale, ambachtelijke producten, als vers gebrande koffie, zijn helemaal hip. Toch is dit niet alleen van deze tijd. Groningen telde van oudsher al veel kleine koffiebranderijen.
Groningen, koffiebranderij H.Smith: sien-n.
Missie en Visie. Groningen, koffiebranderij H.Smith. Huidige bestemming: Horeca en woningen. Oorspronkelijke functie: Koffiebranderij. Publiek toegankelijk: Ja. Adres: Poelestraat 55 Groningen. In 1855 begon de Groninger ondernemer Hermanius Smith op de hoek van de Poelestraat en het Schuitendiep een stoomkoffiebranderij.
Simon Lévelt Groningen.
Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel van Simon Lévelt Groningen. De ruwe koffiebonen en thee worden daarom zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht op de plantages. De producenten, waarmee in de loop der jaren nauwe contacten zijn opgebouwd, kunnen daarbij rekenen op eerlijke handelsprijzen.

Contacteer ons

Zoeken naar koffiebranderij groningen