koffiebranderij rotterdam
Koffiebranderij en koken met koffie Aloha Rotterdam.
Stuur een mail naar koffie@alohabar.nl Heb je zelf een koffiebar, restaurant, winkel of kantoor en ben je geïnspireerd geraakt door onze koffie? Wij gaan graag samen de zoektocht naar en uitdaging aan voor perfecte koffie in jouw onderneming. Tel: 31 0 10 210 8170. Maasboulevard, 100 Rotterdam, The Netherlands.
Home Giraffe Coffee Roasters.
Maarten 50 is de neus van Giraffe. Voor hem is proeven een ambacht. Als je hem aan het werk ziet in het koffielab dan weet hij met zijn nuchtere benadering de essentie van een smaak in rake bewoordingen te omschrijven.
Homepage Ketelbinkie Koffie.
De smaak van Rotterdam. Ketelbinkie koffie is een echte Rotterdamse espresso. Eigentijds met een krachtig, robuust en toegankelijk karakter. De koffie is in 2013 ontwikkeld door Koffiemeester Tacq. Een echte Rotterdammert drink zn koffie zwart. Een 100% Arabica blend afkomstig uit Brazilie Minas Gerais, India Coorg, Karnataka en Colombia Medellin.
Man Met Bril Koffie Rotterdam.
Je kan er ook voor kiezen om je koffie gratis op te halen aan de Vijverhofstraat 70 in Rotterdam Noord waar onze branderij en koffiebar zich bevinden. Heb je vragen of opmerkingen over onze webshop, koffie of mogelijkheden voor evenementen en horeca?
Heilige Boontjes Webshop. Group.
Koop onze koffie en je draagt bij aan betere kansen voor jongeren die deelnemen aan ons project. Zo maak je je stad een beetje veiliger en drink je ook nog eens onvergetelijke koffie. Met onze koffie help je. jongeren als Robin.
Stielman Koffiebranders Rotterdam.
Bezoek ons in de Fenix Food Factory. Zonder moeite altijd verse koffie in huis. Stielman koffie serveren in je zaak? Maak een afspraak. We vertellen je graag over onze samenwerkingen met andere ambachtelijke bedrijven. Stielman Koffiebranders Veerlaan 19 D, 3072 AN Rotterdam.
Home Schot Koffie Rotterdam.
Hierna kwamen de bezoeken aan de producenten: van kleine boeren in het Andesgebergte in Colombia met een honderdtal planten in de achtertuin tot enorme plantages in Minas Gerais in Brazilië. Dit wakkerde de liefde voor koffie verder aan en Schot Koffie zag in 2010 het licht en is daarmee één van de oudste branderijen van Rotterdam.
Koffiebranderij Rotterdam.
0 items / bedrag 000., De koffiebranderij is het hart van Brandzaak. Koffiebonen die je bij ons bestelt komen direct uit eigen koffiebranderij in Rotterdam. Koffie is onze passie. Juist daarom hebben wij heel het proces van boon tot kopje in eigen beheer.

Contacteer ons

Op zoek naar koffiebranderij rotterdam?