koffiebranderij rotterdam
Home Giraffe Coffee Roasters.
Maarten 50 is de neus van Giraffe. Voor hem is proeven een ambacht. Als je hem aan het werk ziet in het koffielab dan weet hij met zijn nuchtere benadering de essentie van een smaak in rake bewoordingen te omschrijven.
De enige échte duurzame koffieleverancier Santas Koffie Santas.
Vanuit de Rotterdamse haven door heel Nederland. Lees meer over ons. Heerlijke koffie voor een eerlijke prijs! Nieuws, informatie trends over koffie. Wij houden je op de hoogte. Houd mij op de hoogte. Benjamin Franklinstraat 501 Havennr. 285 3029 AC Rotterdam.
Man Met Bril Koffie Rotterdam.
Je kan er ook voor kiezen om je koffie gratis op te halen aan de Vijverhofstraat 70 in Rotterdam Noord waar onze branderij en koffiebar zich bevinden. Heb je vragen of opmerkingen over onze webshop, koffie of mogelijkheden voor evenementen en horeca?
Brandzaak Koffiebranderij.
Vers en direct geleverd vanuit ambachtelijke koffiebranderij. De branddatum wordt vermeld op de verpakking, dat is uniek. Bestel jouw verse koffiebonen voor thuis of op het werk. Specialty Coffee kwaliteit van 100% premium Arabica koffiebonen! Verse koffiebonen bestellen. Alles over versheid. 395, gratis vanaf 35. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 3047 BE Rotterdam.
Koffiebranderij en koken met koffie Aloha Rotterdam.
Maasboulevard, 100 Rotterdam, The Netherlands. Wij zijn op zoek naar een.: Tot 12 personen kunt u direct een tafel reserveren in ons restaurant. Vraag voor groepen vanaf 12 personen een vrijblijvende offerte aan. Aloha Rotterdam Fotografie door Sophia van den Hoek.
Lekkere verse koffiebonen en losse thee voor thuis of op kantoor! Master's' Tea Coffee: Wekelijks vers geroosterde koffiebonen en losse thee, voor thuis en op kantoor.
Bestel online of kom langs in Rotterdam. Koffie kunnen we handig in brievenbusdoos versturen, kleine hoeveelheden van 250 of 500 gram precies genoeg voor 10 dagen voor u alleen of samen. Of kies voor een groot pakket met lage verzendkosten.
Stielman Gratis koffiebezorging vanaf 30 euro.
Makkelijk en snel in huis. Keuze uit een abonnement of losse koffie. Ieder moment aan te passen, pauzeren of stopzetten. Brievenbusverzending bij 200 gram of 400 gram, wel zo makkelijk. Gratis verzending vanaf 30 euro. Veerlaan 19 D 3072 AN Rotterdam.
Schot Koffie, Rotterdam Roast.
Schot Koffie, Rotterdam. Schot Koffie is als jonge, kleine koffiebranderij actief sinds 2011 en gevestigd in Rotterdam. Schot Koffie koopt met zorg zijn ruwe ongebrande koffiebonen in en brandt deze op ambachtelijke wijze. De koffiebonen worden op een lage temperatuur langzaam gebrand.
Home Schot Koffie Rotterdam.
Hierna kwamen de bezoeken aan de producenten: van kleine boeren in het Andesgebergte in Colombia met een honderdtal planten in de achtertuin tot enorme plantages in Minas Gerais in Brazilië. Dit wakkerde de liefde voor koffie verder aan en Schot Koffie zag in 2010 het licht en is daarmee één van de oudste branderijen van Rotterdam.

Contacteer ons

Zoeken naar koffiebranderij rotterdam