koffiebranderij bezoeken
Koffiebranderij Van Ouytsel Koffiebranderij Van Ouytsel.
Koffiebranderij Van Ouytsel. 29 Lier 2500. 32 3 480 29 17. Copyright 2018 Koffiebranderij Van Ouytsel Powered by Lightspeed. Theme by InStijl Media. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.
Bezoek.
Wij zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00. Voor afspraken op andere dagen, bestellingen en informatie kunt u ons de hele week bereiken op: 0224 552 200. De Dijken 29H, 1747EE, Tuitjenhorn. De branderij bezoeken? Beleef de koffiebeleving!
GROOTMOEDERS KOFFIE.
Hier ontdek je de geschiedenis van de koffie alsook de geschiedenis van onze koffiebranderij. Maak kennis met de drie generaties die de koffiebranderij de afgelopen 75 jaar elk hun eigen wending gegeven hebben. Het bezoek wordt natuurlijk afgesloten door een heerlijk tasje koffie, al dan niet gecombineerd met een heerlijke gebakje uit de streek. Voor de echte koffielovers kan je cupping doen, proef het verschil tussen verschillende origine koffies. Of leer je een perfecte cappuccino of latte macchiato maken en word je een echte barista. Hier vind je de verschillende formules. Bezoeken kan in groep vanaf 15 personen en zijn enkel op reservatie.
Koffiebranderij Java.
De FSSC 22000-standaard is toepasbaar voor bedrijven in de levensmiddelenindustrie die een internationaal erkend voedselveiligheidssysteem willen hanteren. De FSSC 22000-standaard werkt volgens het principe van continue verbetering. FSSC 22000 Certificaat The JAVA Coffee Company. Graag onze koffiebranderij bezoeken? Verwacht aantal deelnemers.
Koffiebranderij bezoeken is nostalgie beleven Hobby.blogo.nl.
Dit is een advertentie. Koffiebranderij bezoeken is nostalgie beleven. 0 0 0 0 0 print dit artikel Delen via Whatsapp. Koffiebranderij bezoeken waar de geur van vers gebrande koffie mij altijd doet denken aan mijn oma, die voor zij de koffie ging opschenken, zelf de bonen maalde.
Espressobonen bij Kaan Koffie.
hier schenkt men Kaan koffie. Daarnaast kunt u de koffiebranderij bezoeken en de espressobonen proeven met groepen of elke laatste zondag van de maand tijdens de open dag. Uiteraard kunt u ook op de reguliere openingstijden een bezoek aan ons brengen.
Coffyn koffiehuis en branderij: Coffyn Homepage.
Onze medewerkers branden en verpakken de bonen zelf in de huisbranderij.Proef de verschillen tussen koffiebonen uit Guatemala, Ethiopië, Colombia en Peru en bezoek Coffyn. Maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur. Coffyn is een onderdeel van Pluryn.
GROOTMOEDERS KOFFIE.
Geleide rondleiding in de ambachtelijke koffiebranderij en het koffiebelevingscentrum met museum. Koffie 1 kopje pp in de Coffee Avenue. 8 pp / scholen 6. Duur: 1.5 uur. Min 15 personen. Geleide rondleiding in de ambachtelijke koffiebranderij en het koffiebelevingscentrum met museum.
Rozema van Schijndel Koffiebranders sinds 2015.
Koffiebranderij Rozema van Schijndel: Een nieuwe plek, een nieuwe stap. Wat is een koffiekeurmerk ons waard? 7 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over cafeïne. Ork, ork, ork, koffie proeven doe je met een. Een oude fabriek opnieuw gevuld met ambacht.

Contacteer ons

Meer resultaten voor koffiebranderij bezoeken