koffiebranderij soest
Koffiebonen kopen: Online koffie bonen bij Boot Koffie / Boot Koffie.
Volg een workshop barista en leer de basisvaardigheden voor het zetten van de perfecte espresso en cappuccino! De workshop Latte Art maakt van elke koffiegenieter een ware kunstenaar. AANRADERS VAN BOOT KOFFIE. Indonesia Sumatra Mandheling Organic Espresso. Aards, pruim chocolade.
Winkel VAN ROSSUM'S' KOFFIE.
Voor een goed advies zijn we altijd bereikbaar via mail of telefoon en social media, maar beter nog is een bezoek aan onze winkel. Vraag een Koffiepauze aan. Koffiepauze is onze nieuwsbrief die we alleen versturen als we wat nieuws te vertellen hebben.
Royal Taste Coffee Een Hollandse Compagnie Site.
Een optimale koffiebeleving vraagt om geschikte bonen passend bij uw smaak en machine. Daarom produceren wij zes heerlijke smaken, elk in speciale verpakkingen van duizend gram. Deze zes melanges kunt u bestellen met behulp van het bestelformulier. Royal Taste Coffee. 3768 HE Soest.
Royal Taste Company YOUR COMPANY FOR PRIVATE COFFEE LABELS.
Belt u dan naar onze vestiging in Nederland of Belgiƫ, wij staan u graag te woord. Of stuur een e-mail, wij nemen dan spoedig contact met u op. Royal Taste Company. 3768 HE Soest. T 31 033 465 51 55.
Rotterdam: Kruisplein Koffie, thee, lunch en meer.
Maurice van Soest, ondernemer van Doppio Espresso Rotterdam, heeft als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en genieten. As usual is er gratis WiFi en is er voldoende beschikking over stopcontacten voor de digitale nomaden onder ons.
JEDE opent Koffie Experience Veenendaalse Krant.
Daarnaast heeft JEDE zijn eigen koffiebonenmelanges samengesteld, die met zorg vers worden gebrand in de koffiebranderij in Soest. Juist voor deze hele brede vraag heeft JEDE de Koffie Experience opgezet, waar de mensen op hun gemak kunnen komen kijken en proeven.
Koffie Cultuur Centrum Koffie Cultuur Centrum.
Aangekomen in Nederland worden de koffiebonen gemengd en gebrand in Soest bij onze eigen brander. Via onze winkel Het Koffie Cultuur Centrum en de webshop verkopen wij onze koffie en alles wat er nodig is om een heerlijke kopje koffie te maken.
Your Blend.
Ook bij een eigen blend behoort dit tot de mogelijkheden. Your Brand, Your Blend Your Style heeft de beschikking over een eigen koffiebranderij en koffielab. Hier worden aan de hand van een persoonlijk gesprek samen met u de eerste stappen gezet voor het te ontwikkelen private label.
Koffieautomaat op het werk? ProFood Fresh, Coffee Vending.
ProFood biedt een ruime keuze uit verschillende soorten koffie en koffiemachines en zoekt op basis van uw smaak en wensen naar de ideale combinatie. Zowel voor plaatsing in openbare publieksruimtes als in bedrijfskantines, kunnen wij gedegen advies geven over welke machines en welke soort koffie voor u de beste keuze is.

Contacteer ons

Meer resultaten voor koffiebranderij soest