koffiebranderij amersfoort
Boot Koffiebar en Koffiebranderij indebuurt Amersfoort.
In de Nieuwe Stad is er in de bestaande Boot Koffiebranderij een koffiebar geplaatst waar alle soorten koffie uit het assortiment gedronken kunnen worden. Meest recent over Boot Koffiebar en Koffiebranderij. 4 x werken in eigen stad. 5 december 2017. Wat is werken in Amersfoort toch fijn.
SMITDORLAS. Vakmanschap SMITDORLAS.
Fusie Smit Koffiebranders Dorlas Koffie. In 1980 besloot Smit Koffiebranders te fuseren met Dorlas koffie uit Amersfoort en ging verder onder de naam Smit Dorlas Koffiebranders. Tot op de dag van vandaag worden de koffiemelanges nog steeds dagelijks gebrand op ambachtelijke wijze in de koffiebranders.
Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort!
De koffie die in de branderij wordt gebrand, kan je proeven bij de Baristas aan de koffiebar of kopen voor thuis. Specialty coffee bars zijn al te vinden in grotere steden, maar voor Amersfoort is de combinatie van een koffiebar en een koffiebranderij een nieuwe aanwinst.
Brasil Koffie Brasil Koffie.
Tot 20 personen. Keuze uit koffie, espresso cappuccino en latte machiato. 033 445 04 45. Brasil BV Magnesiumweg 2 3812 PW Amersfoort Tel. 033 445 04 45. Het Koffie Cultuur Centrum Nieuwezijds Voorburgwal 133 1012 RJ Amsterdam Tel. 020 627 75 99.
Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort! Amersfoort.
De koffie die in de branderij wordt gebrand, kan je proeven bij de barista aan de koffiebar of kopen voor thuis. Specialty coffee bars zijn al te vinden in grotere steden, maar voor Amersfoort is de combinatie van een koffiebar en een koffiebranderij een nieuwe aanwinst.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Royal Taste Company YOUR COMPANY FOR PRIVATE COFFEE LABELS.
Een team waarin kennis en kunde hoog in het vaandel staat om een product zoals koffie en alle toebehoren met zorg en toewijding te produceren en te distribueren. Royal Taste Company werd in 2001 opgericht vanuit een passie voor koffie.
Special Roast.
Special Roast is een moderne koffiebranderij gefocust op hoog kwalitatieve koffie. Kwaliteit staat op één: van sourcing tot roasting. We zijn transparant en open naar onze klanten en maken werk van duurzame relaties met al onze partners, van koffieboer tot klant.
Het Lokaal Amersfoort.
Gratis verzending vanaf 50. Terug Home / Het Lokaal Amersfoort. Het Lokaal Amersfoort. Koffiebar en Branderij in Amersfoort. In de Koffiebranderij in Amersfoort worden de speciale soorten arabica koffie gebrand. Deze koffies zijn vaak zeldzaam, van biologische top kwaliteit en vaak Direct Trade geïmporteerd.

Contacteer ons

Resultaten voor koffiebranderij amersfoort