koffiebranderij haarlem
Koffiebranderij De Kale Jonker VVV NL.
Breng eens een bezoek aan dit heerlijk ruikende winkeltje De Kale Jonker in Haarlem en haal hier je eigen gebrande koffiebonen en thee in huis. Koffiebranderij De Kale Jonker. 2011 TK Haarlem. Plan mijn route. T 023 542 5302. 2011 TK, Haarlem.
Home Brandmeesters.
IJweg 507 e 2143 CL Boesingheliede 023-5123090. Naast onze brandstores in Amsterdam, Haarlem Utrecht, kun je ons assortiment ook online kopen in onze webshop! Copyright 2015 All Rights Reserved. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
De beste koffie van Haarlem! Hier vind je alle koffiebars in Haarlem De Beste Koffie van Nederland.
Gasthuistraat 48, Haarlem. Doppio Espresso Haarlem Zijlstraat. Zijlstraat 78, Haarlem. Hofmanweg 42, Haarlem. Kleine Houtstraat 138, Haarlem. Er zijn 37 koffiespots in Haarlem. Missen we nog koffiespots in Haarlem? De koffiekenners van Haarlem. Zij beoordeelden de meeste koffiespots in Haarlem.:
Plog: kijkje in de koffiebranderij van Simon Levelt in Haarlem.
Plog: kijkje in de koffiebranderij van Simon Levelt in Haarlem. door Annelies Verhelst. op 17 augustus, 2017. in Eten en drinken. Normaal ben ik wat meer van tekst, maar dit laat zich echt het beste in beeld vertellen: mijn bezoekje aan de koffiebranderij van Simon Levelt.
Brandmeesters in Haarlem De Beste Koffie van Nederland.
Erg jammer dat er niet meer gebrand mag worden in de zaak! op 13 november 2010. Koffiespots in de buurt. Kleine Houtstraat 4, Haarlem. Anegang 19, Haarlem. Korte Veerstraat 20, Haarlem. Metzo Lunch Diner. Warmoesstraat 21, Haarlem. Spaarne 66, Haarlem.
Koffiebranderij Haarlem Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Haarlem is meerdere malen gekozen tot beste winkelstad van Nederland, dankzij de leuke restaurantjes, cafeetjes en warenhuizen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Haarlem, die ook te vinden zijn in de rubriek koffiebranderij! Cbr Contact Haarlem.
Haarlem Brandmeesters.
Elke vrijdagochtend van 930: tot 1130: wordt er live koffie gebrand in Haarlem. Het kan voorkomen dat er sommige vrijdagen niet live wordt gebrand. Om er zeker van te zijn dat er die dag wordt gebrand kun je bellen naar ons algemeen nummer: 023-5123090.
Koffiebranderij koffie branden coffee roasting.
Onze koffiebranders laten het proces zien in onze Specialty Store in Haarlem. Voor meer informatie Live Roasting.: Live roasting Haarlem. IJweg 507 e 2143 CL Boesingheliede 023-5123090. Naast onze brandstores in Amsterdam, Haarlem Utrecht, kun je ons assortiment ook online kopen in onze webshop!

Contacteer ons

Zoeken naar koffiebranderij haarlem