ambachtelijke koffiebranderij
Koffielust Koffiebranderij Kookstudio Vergaderlokatie.
Reserveren Aspergerun 2018. Koffiebranderij Kookstudio Vergaderlokatie. BESTEL JE KOFFIE. Koffiebranderij en Kookstudio Koffielust. Boeiende Kookworkshops in Veenhuizen! KOFFIE MET AMBITIE UIT VEENHUIZEN. Walking asperges diner in Veenhuizen door bedrijven uit Veenhuizen. Hoorn Asperges, Het verenigingsgebouw, Hotel Restaurant Bitter Zoet, Koffielust.
Over ons Koffiebranderij Fascino.
Koffiebranderij Fascino is een dynamische, ambachtelijke koffiebranderij opgericht in 2006. Vanaf 2011 zijn wij gevestigd in ons huidige pand in Weert Limburg waar wij met veel liefde en plezier met een team van toegewijde mensen werken aan het inkopen, branden en leveren van de lekkerste verse koffie.
Home Beans CoffeeBeans Coffee. Home Beans Coffee.
Beans Coffee is een ambachtelijke koffiebranderij gevestigd in Ittervoort in Limburg. Wij kopen de meest bijzondere koffies in van over de hele wereld. Deze specialty koffies branden wij uitsluitend onder private label voor koffie en theespeciaalzaken, espressobars, sterrenrestaurants, delicatessenzaken, kookwinkels, biologische winkels en bedrijven.
Ambachtelijke koffiebranderij Brandmeester's.'
Koffiebranderij sinds 1994. In mei 1994, toen nog maar enkelen in Nederland wisten wat een caffè latte was, opende Lammert Brouwers in Amsterdam de eerste espressospeciaalzaak in Nederland waarin behalve een espressobar ook een koffiebranderij was gehuisvest. Al sinds 1994 is Brandmeesters gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van de beste in eigen huis bereide espressomelanges, evenals een rijk assortiment Arabica bonen uit alle delen van de wereld: Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Indonesië, Kenia, Papua Nieuw Guinea en vele andere landen.
Coffyn koffiehuis en branderij: Coffyn Homepage.
Versgebrande Fairtrade koffie. Coffyn serveert alleen vers gebrande Fairtrade eerlijke koffie. De ambachtelijke bereiding staat voorop. Onze medewerkers branden en verpakken de bonen zelf in de huisbranderij.Proef de verschillen tussen koffiebonen uit Guatemala, Ethiopië, Colombia en Peru en bezoek Coffyn.
Over PUUR Koffie Puur Koffie.
Wij betrekken een deel van onze merken bij Dutch Barista Coffee, een ambachtelijke koffiebranderij met een groot aanbod aan regelmatig wisselende topkoffie van diverse prijswinnende plantages. In deze kleine branderij in Beek Limburg worden alleen kleine batches geroosterd door Björn Aarts, de coffee roasting champion van Nederland.
Koffie kopen? Ambachtelijke koffie van Blanche Dael.
SINGLE ORIGIN PROEVERIJ koffie. Sorteer op: Populariteit. Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal. Bij Maison Blanche Dael hebben we een uitgebreid assortiment bijzondere en heerlijke koffiebonen. Koffiebonen met een zacht maar fruitig en vol karakter. meer info bestellen.
Lambo Koffie: Al 25 jaar de lekkerste vers gebrande koffie!
Lambo Koffiebranderij: Dagelijks vers gebrande ambachtelijke koffie! Onze koffiebranderij is gestart in 1992 en is gevestigd in Enschede. Sindsdien is Lambo Koffiebranderij uitgegroeid tot een begrip in het oosten van het land. Voor het branden van onze koffie, maken wij gebruik van een nostalgische koffiebrander uit 1956.
Koffiebranders sinds 1828 Ten Have Koffie en koffiebonen.
Al sinds 1828 is Ten Have de koffiespecialist voor private labels, bedrijven, horeca en voor bij je thuis. Wij combineren het ambachtelijke, slow roast koffiebranden met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Voor jou; Gebrand op smaak! Ten Have Koffiebranderij.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ambachtelijke koffiebranderij