de koffiebranderij
Lunchroom De Koffiebranderij, Hilversum Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Lekkere high tea, wel weinig voor wat je betaalt. Had in april 2018 een high tea bij de Koffiebranderij voor 1950, p.p. Het was ter gelegenheid van een verjaardag dus ze hadden de tafel feestelijk versierd met op tafel een briefje en cadeautje voor de jarige, super leuk!
Openingstijden Lunchroom De Koffiebranderij.
Koopzondagen geopend van 1200: 17: 00. Overige zon en feestdagen zijn wij gesloten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor feesten en partijen buiten onze openingstijden om. Lunchroom de Koffiebranderij Koffie Theeschenkerij van Zijtveld. 1211 CS HILVERSUM. Tel: 035 624 76 00.
Lunchroom de Koffiebranderij in Hilversum.
Lunchroom De Koffiebranderij. 10 verschillende, elke maandag vers gebrande, koffiemelanges. Neem gerust een kijkje in onze lunchroom. als je rechts bovenin de fullscreen functie kiest heb je de meest optimale indruk van onze gezellige lunchroom.: Lunchroom de Koffiebranderij Koffie Theeschenkerij van Zijtveld.
De Koffiebranderij Menukaart.
Eethuis de Koffiebranderij in Dokkum Eet.nu.
Hoe was je ervaring? 19 positieve stemmen 1 negatieve stem. Eethuis de Koffiebranderij 85., Eethuis de Koffiebranderij op 20 januari 2010. Eethuis de Koffiebranderij 85., Eethuis de Koffiebranderij op 20 januari 2010. Eten drinken niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing.
De Koffiebranderij Koffiebranderij Van Ouytsel.
Home / De Koffiebranderij. Geef je smaakpapillen de ervaring die ze verdienen en bezoek onze thee of koffie tasting. Leer meer over de geschiedenis van het koffiebranden aan de hand van een leerrijke rondleiding door de kleine branderij. Bestel voor 2100u.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Contact Lunchroom De Koffiebranderij.
Lunchroom de Koffiebranderij. Koffie Theeschenkerij van Zijtveld B.V. 1211 CS HILVERSUM. Tel: 035 624 76 00. U kunt eenvoudig uw route bekijken via de onderstaande kaart.: Lunchroom de Koffiebranderij Koffie Theeschenkerij van Zijtveld. 1211 CS HILVERSUM. Tel: 035 624 76 00.
Koffiebranderij Den Bosch DKB.
Vaak wordt de ij zoals bij Koffiebranderij als een ligatuur omschreven, hoewel in de meeste lettertypes de i en de j niet met elkaar verbonden zijn, maar soms wel dichter bij elkaar gezet. In de Nederlandse taal wordt de ij bijvoorbeeld uit Koffiebranderij soms als één letter y zoals bij Koffiebranderij beschouwd en vormt hij dan samen met de y uit Koffiebranderij de 25e letter van het Nederlandse alfabet.

Contacteer ons

Op zoek naar de koffiebranderij?