koffiebranderij nijmegen
Koffiespot Nijmegen: First Things First De Koffiefilters.
Aan de oostkant ligt dat anders, maar dan is het juist extra leuk als je een goede koffiebar ontdekt, zoals First Things First. Deze koffiebar met open koffiebranderij is geopend in 2014 en sindsdien niet meer weg te denken uit de oude Honigfabriek aan de Waalbandijk. Sterker nog de voormalige Honigfabriek vormt de hotspot van Nijmegen waar je heerlijk kunt eten en drinken, sporten, winkelen en nog veel meer.
Coffyn koffiehuis en branderij: Coffyn Homepage.
Versgebrande Fairtrade koffie. Coffyn serveert alleen vers gebrande Fairtrade eerlijke koffie. De ambachtelijke bereiding staat voorop. Onze medewerkers branden en verpakken de bonen zelf in de huisbranderij.Proef de verschillen tussen koffiebonen uit Guatemala, Ethiopië, Colombia en Peru en bezoek Coffyn.
Koffiebranderij Holy Beans in Nijmegen Holy Beans.
Holy Beans is een koffiebranderij in Nijmegen. De koffiebranderij is gevestigd in De Commanderie van Sint Jan in Nijmegen. De Commanderie van Sint Jan is een oud klooster in het centrum van Nijmegen en was vroeger de huisvesting van de Johannieter kloosterorde.
De beste koffie voor de horeca, op het werk of thuis Peeze.
Lees in dit magazine alles over ons en hoe we samen de beste koffie kunnen maken. Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen.
Van Hilst Koffie en Thee Bestel uw koffiebonen en thee Online.
Sparen bij Van Hilst Koffie en Thee. Dé Koffie en Theewinkel van Nijmegen. Van Hilst Koffiebonen. Servies en glaswerk. Gratis vanaf 4995. Belgie en Duitsland 730., Gratis vanaf 100., Frankrijk en Luxemburg 1330., Gratis vanaf 100., iDeal, Rembours, Vooruitbetaling per bank.
Nijmegen.
Als je op zoek bent naar koffie en thee in dé wandelstad van Nederland, Nijmegen, ben je bij Simon Lévelt koffie thee Nijmegen aan het juiste adres. Onze speciaalzaak en is zeker het binnenlopen waard. Alleen komen ruiken is al leuk!
First Things First Nijmegen First Things First Nijmegen Specialty Coffeebar est. 2014.
Voor koffie, lunch een paasei of een advocaatje. We zijn geopend van 1000: tot 1700. Open voor lunch. Naast koffie serveren we ook een overheerlijke lunch. Met uiterste zorg zijn de mooiste juweeltjes van producten voor u geselecteerd. Alles wordt vers bereid en is voedzaam én gezond. Bekijk het menu. Dinsdag: 930: 1730.: Woensdag: 930: 1730.: Donderdag: 930: 1730.: Vrijdag: 930: 1730.: Zaterdag: 1000: 1700.: Zondag: 1000: 1700.: 6541 AJ Nijmegen.
Blommers Coffee Roasters Honigcomplex Nijmegen.
Blommers is een micro-koffiebranderij uit Nijmegen die enkel met de hoogste kwaliteit koffie werkt. Door nauw samen te werken met koffieboeren en groene koffieleveranciers kan Blommers de beste koffiebonen inkopen en volledige traceerbaarheid bieden aan zijn klanten. Tevens zien zij erop toe dat de boeren een goede prijs ontvangen zodat zij weer kunnen investeren in de kwaliteit van de koffie. De koffie wordt gebrand met precisie om de natuurlijke smaken van de koffie te behouden.
Blommers, Nijmegen Roast.
In de prachtig verbouwde voormalige Honig-fabriek in Nijmegen is de koffiebranderij Blommers gevestigd. Een leuk initiatief van twee jonge gasten in deze prachtige stad bij de Waal. De Blommers koffiebranderij wil met iedere nieuw geroosterde batch bonen een top-kwaliteit koffie maken en dat lukt ze erg goed!

Contacteer ons

Meer resultaten voor koffiebranderij nijmegen