koffiebranderij nijmegen
First Things First Nijmegen First Things First Nijmegen Specialty Coffeebar est. 2014.
Met uiterste zorg zijn de mooiste juweeltjes van producten voor u geselecteerd. Alles wordt vers bereid en is voedzaam én gezond. Bekijk het menu. Dinsdag: 930: 1730.: Woensdag: 930: 1730.: Donderdag: 930: 1730.: Vrijdag: 930: 1730.: Zaterdag: 1000: 1700.: Zondag: 1000: 1700.: 6541 AJ Nijmegen.
Blommers Coffee Roasters Honigcomplex Nijmegen.
Blommers is een micro-koffiebranderij uit Nijmegen die enkel met de hoogste kwaliteit koffie werkt. Door nauw samen te werken met koffieboeren en groene koffieleveranciers kan Blommers de beste koffiebonen inkopen en volledige traceerbaarheid bieden aan zijn klanten. Tevens zien zij erop toe dat de boeren een goede prijs ontvangen zodat zij weer kunnen investeren in de kwaliteit van de koffie. De koffie wordt gebrand met precisie om de natuurlijke smaken van de koffie te behouden.
Blommers, Nijmegen Roast.
In de prachtig verbouwde voormalige Honig-fabriek in Nijmegen is de koffiebranderij Blommers gevestigd. Een leuk initiatief van twee jonge gasten in deze prachtige stad bij de Waal. De Blommers koffiebranderij wil met iedere nieuw geroosterde batch bonen een top-kwaliteit koffie maken en dat lukt ze erg goed!
Persbericht Koffiebranderij De Hemel Nijmegen.
Door het vertrek van Coffyn in december dreigde er een einde te komen aan de productie van koffie in het centrum van Nijmegen. De Hemel www.restaurantdehemel.nl heeft zich hardgemaakt voor het behoud van ambacht in de Commanderie van Sint Jan en heeft daarom een doorstart gemaakt met de koffiebranderij met de naam Koffiebranderij de Hemel.
Van Hilst Koffie en Thee Bestel uw koffiebonen en thee Online.
Sparen bij Van Hilst Koffie en Thee. Dé Koffie en Theewinkel van Nijmegen. Van Hilst Koffiebonen. Servies en glaswerk. De heuvelachtige gebieden van Jarabacao, in de Dominicaanse Republiek, staat bekend als een streek van eeuwige" lente: het klimaat is er het hele jaar stabiel.
philipsekoffieenbrocante.nl.
Koffiebranderij Het Koffielab.
El Salvador Cascara, oftewel de koffieschil om heerlijke icetea van te maken. Of andere lekkere dr. Proef wat er gebeurt met onze koffies als we ze in een perfecte verhouding mixen. Natuurlijk worden ze pas gemengd nadat wij iedere koffie apart optimaal voor espresso gebrand hebben.
Koffiebranderij Holy Beans in Nijmegen Holy Beans.
Holy Beans is een koffiebranderij in Nijmegen. De koffiebranderij is gevestigd in De Commanderie van Sint Jan in Nijmegen. De Commanderie van Sint Jan is een oud klooster in het centrum van Nijmegen en was vroeger de huisvesting van de Johannieter kloosterorde.
Coffyn koffiehuis en branderij: Coffyn Homepage.
Versgebrande Fairtrade koffie. Coffyn serveert alleen vers gebrande Fairtrade eerlijke koffie. De ambachtelijke bereiding staat voorop. Onze medewerkers branden en verpakken de bonen zelf in de huisbranderij.Proef de verschillen tussen koffiebonen uit Guatemala, Ethiopië, Colombia en Peru en bezoek Coffyn.

Contacteer ons

Resultaten voor koffiebranderij nijmegen